Nedenstående artikel kan indeholde betalte links.

@

Missionen med hjemmesiden, Øjenlågsoperationer.dk, er at udfærdige de mest fyldestgørende og letforståelige guides om alle populære typer plasikkirurgiske indgreb.

Indholdet i vores guides er af generel karakter og er ikke rettet mod nogen bestemt enkeltperson. Indholdet er ikke ment som og kan ikke erstatte lægekonsultation eller anden form for professionel medicinsk rådgivning og/eller behandling. Jumi ApS fraskriver sig alt ansvar for ethvert muligt krav, som måtte opstå ved brug eller misbrug af indholdet på Øjenlågsoperationer.dk.

De fleste af vores guides indeholder reklamelinks, hvor vi bliver betalt et fast honorar for henvisning af patienter. Vi samarbejder udelukkende med nogle af branchens absolut bedste og mest anerkendte privathospitaler. Skulle en af vores samarbejdspartnere mod forventning slække på deres høje kvalitetskrav, vil vi straks afbryde samarbejdet.

Bag hjemmesiden står firmaet Jumi ApS, Fyrrebakken 38, 9000 Aalborg, som du kan kontakte på Mail: ditholg{indsæt snabel-a}gmail.com

Scroll to top